Restaurant aan huis

Feesten in je eigen huis

Feesten in kleine groep gebeuren vaak in je eigen gezellige huis of in een tent in je tuin. Deze feesten in je eigen huis hebben daarenboven tal van voordelen. Het is veel gemakkelijker als er nog kindjes zijn die moeten slapen, om BOB discussies te vermijden, of als je geen zittend gat hebt mag je ongestoord rondlopen, ...

Voor deze locatie, raden wij gerechten aan in buffetvorm. Dit kan zowel koud als warm zijn of een combinatie van beide. Wij brengen dit graag aan huis en zetten het klaar op de toegewezen buffettafel.
In de goed-weer-maanden kan je ook kiezen voor een barbecue pakket. Wij leveren alles aan, vlees/vis-groenten-sausen-stokbrood, bakken doen jullie. Meestal is er altijd wel iemand in de familie/vriendenkring die dit maar al te graag doet. Als ik nog tijd heb, kan ik bakservice geven.

Wij kunnen je ook voorzien van glazen, borden, bestek, … en heel belangrijk er kan ook beroep gedaan worden op onze afwasservice. Met andere woorden met deze formules kan je zelfs als gastvrouw/gastheer rustig je voetjes onder tafel steken.

Kijk onder de rubriek 'Buffetten' of 'BBQ'. Elk buffet kan perfect uitgebreid worden met soep en een dessert(enbuffet), aperitiefhapjes of voorgerechten.