Buffetten

Alles is momenteel anders: Corona weet je wel? Contacten beperken, feesten is dan niet meer mogelijk. Maar je mag wel lekker eten: Met oa ontbijt - brunch - manden en allerlei gerechten die je wekelijks kan bestellen - zie meer bij "kleine bubbel"

 

Een buffet, dat is voor elk wat wils. Dat is flexibiliteit zowel naar gerechten als naar budget toe. En het is super gemakkelijk voor de gastvrouw/gastheer, zowel voor een klein feest als voor een al iets groter feest.

We hebben onze menuboek koude buffeten met de klassieke vis- en vleesgerechten, groenten, sausen en broodjes, of je kan kiezen voor een zomers buffet.

Of je kiest voor een warm of koud/warm buffet. In deze menuboek vind je ook breugelbuffetten (met bv frikadellen, pensen, spekribben, konijn, ....)  en landenbuffetten (keuze uit Spanje, Italië, België en Mexicaanse, Chineese en Griekse gerechten..). Er worden shafing dishes (bain maries) meegegeven om al het warme eten goed warm te houden tijdens de maaltijd.

voor grote groepen: Heb je zelf een idee van menu en/of een budget waar je niet boven wil, kom zeker eens langs, we vinden wel een menu(oplossing) die past.

Geen feest zonder dessert. Wij kunnen voor een dessertenbuffet zorgen. Kleine potjes chocomousse, tiramisu, bavarois, ... tot een heuse chocoladefontein.

Wil je graag bediening erbij, ben je met een grote groep, wil je het hele feest door ons verzorgd hebben, laat het ons weten.