Buffetten

Een buffet, dat is voor elk wat wils. Dat is flexibiliteit zowel naar gerechten als naar budget toe. En het is super gemakkelijk voor de gastvrouw/gastheer, zowel voor een klein feest als voor een al iets groter feest.

We hebben onze menuboek koude buffeten met de klassieke vis- en vleesgerechten, groenten, sausen en broodjes, of je kan kiezen voor een zomers buffet.

Of je kiest voor een warm en/of koud buffet. In deze menuboek vind je ook breugelbuffetten (met bv frikadellen, pensen, spekribben, konijn, ....)  en landenbuffetten (keuze uit Spanje, Italië, België, Mexico, Griekenland, ...). Er worden shafing dishes (bain maries) meegegeven om al het warme eten goed warm te houden tijdens de maaltijd.

Ben je met veel volk, maar mag het deze keer niet te veel kosten? Ik heb enkele budget buffetten voor jou samengevat op enkele bladzijden.

Geen feest zonder dessert. Wij kunnen voor een dessertenbuffet zorgen. Kleine potjes chocomousse, tiramisu, bavarois, ... tot een heuse chocoladefontein.

Wil je graag bediening erbij, ben je met een grote groep, wil je het hele feest door ons verzorgd hebben, laat het ons weten.