Actualiteit

Wij gaan door met de kleine bubbel.

Weekend van 28 februari: klik hier

  • Preiroomsoep (5.00€ per liter) - extra garnituur: Gerookte zalmreepjes = 4.00€ goed voor 1l soep
  • Varkenshaasje met peper- of champignonroomsaus = 10.00€
  • Skreifilet met spinazie en mosterdsaus = 14.00€ (Skrei is de winterkabeljauw uit het noorden, alleen rond februari verkrijgbaar)
  • Gestoofd witloof (4.00€) of Gestoofde wortelen (3.00€).
  • Verse Kroketten 7 stuks = 3.00€
  • Aardappelgratin (potje voor 2 personen) = 7.00€
  • Penne met kip in rode curry met paprika en andere groenten (8.00€) - Kan je deze week ook bij de brunch bestellen!
  • Albondigas (balletjes in tomatensaus o/z Spaans) = 6.00€ per portie - Of kies ze bij je brunch deze week!
  • Ik maak elke week saffraanrijstpap met melk rechtreeks van de koeien van mijn broer Guy. Je kan hem hier ook reserveren aan 3.50 euro per 500g.

Weekend 7 maart al zeker: met varkenshaasje, videevulling, pekes en erwtes, verse kroketten, spaghetti bolognaise

Weekend 14 maart al zeker: Tongrolletjes met saffraansaus en veel groenten, puree, verse kroketten, Kalkoenrollade met cavasaus, Veggie Lasagne, ...

Volgende weekends? Heb je iets te vieren of zomaar en wil je graag ... eten. Laat tijdig weten en we zetten het op de menu.

Altijd op de kleine bubbel-bestellijst (klik op "namen" voor lijst/document met meer info)
Brunchmanden, Anburgers, scampi, desserten en aperitiefhapjes kunnen tot vrijdag worden besteld. (Nog latere beslissers? bel me! 014/51.76.27, vaak kan/is er nog één en ander)

  • "Brunch/lunch mand" vanaf 2 personen = uitgebreide lunch met diverse belegde broodjes, gerechtjes (koude slaatjes of op te warmen gerechten zoals zwarte pens, frikadellen/kriekjes, albondigas, quiche) en zoet (koffiekoekjes of muffins of pannenkoekjes) - 25.00 € pp
  • "Aperitief-ovenhapjes" (worstenbroodje, videetje, pizzaatje(vegé), kaasboucheetje, quiche prei en spek, visbouletje) - 1.00 per stuk
  • Anburgers = gigantisch Italiaans broodje met eigenmaak burger (150g) - 8.00 € pp (ook in vis of veggi mogelijk - 10.00 € pp) in DIY pakket (broodjes en burgers afbakken in de oven - we geven een kleine handleiding mee)
  • Scampi Flamenco (kan ook met fettucinni - pasta worden genomen) - 13.00€
    • (heb je graag scampi Italiaan - reserveer het dan voor jou gewenst weekend)
  • Gebakken zalm met bearnaise saus - 11.00€
  • Bijgerecht - lekker fris slaatje met vinaigrette - 3.50€
  • Voorgebakken frietjes (350g pp) - 2.00 € pp
  • Stokbrood + goede boter (wit of volle granen)
  • "Allerlei desserten" (in kleine potjes, waarvan je er 2 à 3 makkelijk op krijgt)
    of pakketje gebak: met 2stuks van Javanais, misérable, mokkapuntje, mini muffin = 11.00€

De Brunch/lunch mand:
Je kan hem cadeau doen (tip voor onder de kerstboom), als brunch eten, in bubbels bestellen (zodat je gasten in hun eigen bubbel kunnen blijven, maar jullie wel gezellig kunnen bijpraten. Zonder zorgen, veilig apart/toch samen), en er gewoon een hele dag van genieten. (tussendoor zijn wij een verkwikkende herfstwandeling gaan maken).
De brunchmand kan je voor je kleine kinderen apart aanvullen met sandwiches (kaas, hesp, omelet, choco ...) aan 1.25 euro per sandwich, en met pannenkoeken of muffins aan 0.75 euro per stuk.

We hebben ook, gekoeld waar nodig:

  • vers appelsap (van appels van Vaes Fruibedrijf, Booischot - 9 euro voor vaatje van 3l) - als aperitief of dagelijkse dorstlesser.
  • Franse Schuimwijn (met laag alcoholgehalte - 9 euro/fles) - ideaal als aperitiefdrank bij je brunch
  • Cava: 16.00€ per fles
  • Witte, Rosé en Rode wijn (Portugal): 12.50€ per fles

Wat wil je zelf nog eens eten? en kan ik het maken? geef maar door, we zetten het op de kleine bubbel lijst in weekend naar keuze.
Andere wensen/vragen? bel gerust 014 51 76 27 of mail info@anvanbedts.be